Michael W. Smith

God

02 oktober 2018 door Groot Nieuws Radio

Terugluisteren: Michael W. Smith over zijn passie voor muziek

Michael W. Smith was vorige maand in Nederland om twee drukbezochte concerten geven. Hans van Vuuren sprak hem namens Groot Nieuws Radio voorafgaand aan het concert in Veenendaal.

Smith: "Ik ben ook opgegroeid met vlinders in mijn buik toen ik The Beatles zag. Hoe mensen zich voelen kan ik niet veranderen, maar ik kan wel naar mijn fans toegaan niet als een rockster, maar wel dat ik om ze geef. Ik hoor vaak verhalen dat liederen levens hebben gered. Dat is mijn hele carrière waard.

We zijn allemaal gemaakt om iets te doen, we hebben allemaal een lievelingsplek. Mijn lievelingsplek is om mijn vingers te bewegen op een keyboard en leven te brengen aan het publiek dat komt."

Klik hier om verschillende interviewfragmenten terug te luisteren.

Reacties

G
Let op voor deze man. Kijk eens op deze link: https://www.rocketown.com/welcome?pg=1 Smith zegt dat dit een veilige plek is om je kinderen naar toe te sturen. Maar wie wil zijn kinderen laten luisteren naar muziek van de band met de naam: "Demon in me" of 'Death therapie' ? Google deze bands eens, en kijk ook eens naar de symbolen... Dit alles onder de noemer 'De liefde van Christus'. Nogmaals: slik niet alles voor zoete koek van deze man met zijn gouden keel. Doe onderzoek!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify