Family7

Nieuws

02 oktober 2018 door Family7

Start tv- seizoen Family7 met veel nieuwe programma's

Deze week start het nieuwe tv-seizoen van Family7 met nieuwe programma’s. Ook ontbreken de oude vertrouwde programma’s niet met nieuwe afleveringen.

Zo presenteert Bram Willems wederom de Bijbelquiz Wijs. Kandidaten strijden voor de titel ‘Beste Bijbelkenner van Nederland’. Elke werkdag te zien om 19.00 uur.Uitgelicht! brengt elke werkdag op de vertrouwde tijd achtergronden en analyses bij het internationale nieuws vanuit een christelijk perspectief.

Uitgelicht
Nieuw dit seizoen is Uitgelicht! Extra op de donderdagavond om 21.30 uur. Een actueel programma waar in de christelijke week wordt besproken. Wat verbaasde en verwonderde ons? Wat kunnen we de komende tijd gaan zien, horen en lezen?

Op maandagavond vraagt Megan Evenblij mensen om een brief aan God te schrijven. Wie zijn deze mensen, en waarom schrijven ze juist dit aan God? De nieuwe afleveringen van Brief aan God zijn elke maandagavond om 21.30 uur te zien.

Wonder
Hoe gaan we om met ons geld? Evert ten Ham gaat elke dinsdag om 19.30 uur in gesprek met Bert den Hertog over hoe de Bijbel ons leert hiermee om te gaan in het nieuwe programma Jouw geld telt. Daarna gaat Ratna van de Vegte in gesprek met mensen die korter of langer geleden een wonder hebben meegemaakt. Op zoek naar een wonder elke dinsdag om 21.00 uur.

Op woensdagavond nemen Esther Vorsterman van Oijen en Erica Duenk je aan de hand van Bijbelse waarheden mee om te worden wie jij bent. De nieuwe afleveringen van Transparant zijn te zien om 19.30 uur.

Taboe onderwerpen
Later op de avond is de nieuwe talkshow Bloom Today te zien waarin diverse taboe onderwerpen aan bod komen. Ze praten over pijn en gebrokenheid en het pad dat is genomen om te helen, zodat je het verleden kunt gebruiken om vandaag te groeien.

Ook mag een nieuwe serie Bijbelse Karakters op de donderdagavond niet ontbreken! Nog altijd raakt Johan Schep niet uitgepraat over de mensen uit de Bijbel die ons tot voorbeeld zijn en de manier waarop hijzelf iedere keer opnieuw bemoedigd wordt door Gods Woord. In de nieuwe serie Het geheim van Israël laat ds. Henk Poot ons het geheim van Israël zien in een ontdekkingstocht door de Bijbel. Elke vrijdag om 19.30 uur.

Filmavond
Op vrijdagavond blijft het filmavond. Zo starten we met de verfilming van het waargebeurde verhaal I’ll push you. Daarna volgen Old fashioned, The case for Christ en Seven days in Utopia.

Op zondag bespreekt Kees van Velzen om 19.30 uur beproevingen van Bijbelse figuren en groei naar volwassenheid door beproevingen heen in de serie Beproevingen in je leven. Daarna volgt om 21.00 uur de nieuwe spelshow Bible Bee. Vier jonge mensen nemen het tegen elkaar op in een wedstrijd waarin het aankomt op Bijbelkennis en het letterlijk onthouden van Bijbelteksten. 

Ook gaat Family7 in actie weer van start met indrukwekkende afleveringen over het werk van Rebecca de Haas. Zij werkt samen met een team van Jeugd met een Opdracht op de straten van Belo Horizonte In Brazilië. Pauline van den Broek presenteert deze vierdelige serie en is in oktober elke woensdag te zien om 21.00 uur.

Livestream
Family7 is te ontvangen via Ziggo op kanaal 230 en bij KPN in het pluspakket op kanaal 78. Voor alle andere kabelexploitanten kijkt u op www.family7.nl/kabelexploitanten. Daarnaast is Family7 te zien via de livestream op www.family7.nl/kijken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify