Deuren

Levensverhaal

01 oktober 2018 door Dick van den Bos

Deze evangelist stond tegenover tienduizenden Pakistanen: "God heeft mij nooit opgegeven"

David de Vos predikte voor meer dan 100.000 mensen in Pakistan. Dat was aan het begin van zijn bediening wel anders. "Tijdens mijn eerste campagne kwam niemand opdagen, en wonderen gebeurden er nauwelijks", vertelt hij.

"Maar ik heb God nooit opgegeven en Hij heeft mij nooit opgegeven. Ik heb veel kansen gehad om te stoppen. Maar nu zien we de beloften uitkomen en komen er duizenden mensen op de evenementen af."

"De echte droom was om er meer dan 100.000 bij elkaar te bereiken, maar dat is nooit een realiteit geweest. Totdat we in contact kwamen met voorganger Anwar Fazal - en nu stonden we wel voor zo'n enorme schare. Ik wist nooit dat het uitgerekend in Pakistan zou gebeuren. Als jij niet opgeeft, dan maakt God een weg waar geen weg lijkt te zijn."

In de video spreekt David de massa toe, waar ook veel moslims tussen staan: "Er is één ding waarvan ik wil dat je het niet zal vergeten: God is een God van liefde. Hij geeft zoveel om je dat Hij de hemel verliet!"

Bekijk hier de hele video:

Reacties

B
In Pakistan , het land waar Asia Bibi al jaren in de dodencel zit te wachten op uitvoering van haar vonnis, de doodstraf, op basis van een onzinnige beschuldiging van het "beledigen van Mohammed" , zou een evangelisatiesamenkomst zijn geweest van ruim 100.000 aanwezigen?

Verder zie je eerst een bijeenkomst ergens in Afrika, wat toch heel vreemd is.

Ik zou graag meer bewijs zien.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify