There is More

God

02 oktober 2018 door Evangelisch Werkverband

Martin Koornstra: "Ik vind wonderen en tekenen ook heel spannend"

"Wat ik zie in de kerk in Nederland is dat er veel nood en zorg is - en er is veel om je zorgen over te kunnen maken. Maar als God iets laat herleven, dan is het eerst bijna dood en staan mensen met de rug tegen de muur. Maar dan gaan ze op de knieën en zeggen ze tegen God: 'Nu moet er iets gebeuren.' En juist dan komt God..."

Dat zegt Martin Koornstra in gesprek met Hans Maat van het Evangelisch Werkverband. Ze blikken vooruit op de There is More-conferentie, eind deze maand. 

 Martin is positief gestemd over de kerk in Nederland. Hij ziet een verlangen bij mensen naar 'meer'. Hij legt uit wat dat betekent. "Het betekent niet alleen dat je gelooft en Hem volgt, maar ook dat je in elk facet van het leven een doorbraak van het koninkrijk van God verwacht. Vooral in het dagelijks leven."

Volgens Hans Maat is Martin Koornstra echt iemand die bekend staat dat er veel in zijn samenkomsten gebeurt. Sommige mensen vinden dat eng... "Ik vind wonderen en tekenen ook heel spannend. Maar je kunt wel leren om het avontuur aan te gaan. Het gebeurt soms en dan weer vijf keer niet. Onze opdracht is niet om overal antwoord op te vinden, maar om het simpelweg te doen."

Bekijk het fragment en lees hier meer over de There is More-conferentie:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify