God

01 oktober 2018 door New Faith Network

Ontvang iedere ochtend een Bijbelse videoboodschap in je mailbox

Kijkers van christelijk videoplatform New Faith Network kunnen vanaf vandaag elke ochtend, het hele jaar door, persoonlijke video overdenkingen ontvangen.

Allerlei bekende sprekers zoals Orlando Bottenbley, Paul Visser en Ruben Flach bespreken daarin dagelijks een andere Bijbeltekst. De video’s én Bijbelteksten worden verstuurd aan kijkers en vormen samen het steeds groter wordende Videodagboek. Volgend jaar verschijnen alle overdenkingen bovendien in boekvorm bij Scholten Uitgeverij. Het Videodagboek is er voor iedereen, welke geloofsstroming je ook aanhoudt. Kijk nu al naar aflevering 1 met een overdenking van Ruben Flach!

Voor veel christenen is het in de drukte van alledag soms lastig om tijd te vinden voor de Bijbel. Anderen zijn op zoek naar inspiratie en een vertaling van de Bijbel naar het dagelijks leven. Voor iedereen is er nu het ‘Videodagboek’. In korte, inspirerende videoboodschappen delen bekende christelijke sprekers en voorgangers élke ochtend hun gedachten over een Bijbeltekst. Het Videodagboek is er voor iedereen. Sprekers vanuit verschillende geloofsstromingen als Ruben Flach, Kees Goedhart, Olaf ten Napel, Orlando Bottenbley, Paul Visser, Robbert Jansen en Ardjan de Boo doen namelijk al mee. En die groep wordt de komende tijd nog veel groter met bijvoorbeeld ook Henk Stoorvogel en Ron van der Spoel. Samen brengen ze de inhoud van de Bijbel nog dichterbij christenen in Nederland.

New Faith Network is een veilige online omgeving waar het hele gezin christelijke films en series kan kijken. 24 uur per dag en via alle online kanalen. Het ontvangen van het dagelijkse Videodagboek is gratis voor kijkers met een NFN+ abonnement. Dat is maar €5,95 per maand, waarvan de eerste 14 dagen gratis zijn. Kijkers zonder NFN+ abonnement kunnen wekelijks op zondagochtend een gratis overdenking ontvangen. Lees meer op deze website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher