Tori Kelly

Nieuws

01 oktober 2018 door Redactie

Tori Kelly onthult hoe Jezus haar hielp de strijd met identiteit te overwinnen

Tori Kelly, de Grammy-genomineerde zangeres, heeft onlangs aan miljoenen fans geopenbaard dat ze christen is. Ook bracht ze een gospelalbum uit. Nu vertelt de zangeres hoe Jezus haar hielp haar identiteit te vinden. Jarenlang vergeleek ze zichzelf met anderen, omdat ze niet paste in het persoonlijkheidstype van een typische zangeres. 

Haar nieuwe album ‘Hiding Place’, geschreven door Kirk Franklin, beklimt de hitlijsten op hetzelfde moment dat haar debuutfilm ‘I Am Second’ fans Kelly beter leren kennen.

Een geweldige zangeres
In onderstaande video-getuigenis onthult Kelly dat ze al op jonge leeftijd hoorde dat ze een ‘geweldige zangeres’ is. Die woorden zijn onderdeel geworden van haar identiteit die haar uiteindelijk begon te verscheuren toen ze werd afgezet bij een platenmaatschappij. Ze ging door met het najagen van haar droom maar werd telkens afgewezen. Toen begon ze zich met anderen te vergelijken.

'Ik hoefde mezelf niet te veranderen, ik kan gewoon mezelf zijn'

De zangeres werd emotioneel toen ze uitlegde hoe ze eindelijk in staat was om te ontdekken wie ze werkelijk was. 

“Op een dag zul je in je eigen huid groeien en het meisje zijn dat God uniek heeft gemaakt als jij. En je hoeft jezelf niet te vergelijken met wie dan ook”, zegt Kelly aan het eind, in een bericht aan haar 12- jarige zelf en iemand anders die worstelt met het vinden van hun ware identiteit. “Ik hoefde mezelf niet te veranderen, ik kan gewoon mezelf zijn.”

Deuren openen
Toen ze zich eenmaal aan God had overgegeven, begonnen de deuren te openen en de rest is geschiedenis. Ze citeerde Filippenzen 3:7-8 als haar levensverhaal dat zegt: “Wat voor voordeel ik ook had, ik telde als verlies voor het heil van Christus.” 

“Ik geloof dat niet elke dag, maar het is mijn doel om naar mijn leven te kijken en te zeggen: 'Als dit alles zou verdwijnen, zou ik dan nog steeds okay zijn met alleen Jezus en alles wat Hij aanbood?' Ik zou 'ja' zeggen omdat hij alles is!”

Reacties

N
Tjonge; ....vrouwen lijken mannen voor te gaan in het ontdekken dat zwak zijn sterk is en dat Zijn (Gods) kracht in zwakheid wordt volbracht.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher