Like Jesus

Nieuws

26 september 2018 door Go and Tell

Duizenden tieners bijeen om het leven van Jezus te vieren

Elk jaar weer Like Jesus; een evenement waar tieners in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar samenkomen en waar muziek, dans, gezelligheid en natuurlijk God de boventoon voeren. Aan alle kanten is te zien dat tieners op Gods agenda staan. Hij laat met alle plezier, liefde en passie zien wie Jezus is.

Soms zou je denken dat het christelijk geloof in Nederland niet meer echt ‘leeft’. Zeker niet onder de jongeren. Veel kerken lopen immers leeg? Gelukkig zijn er ook andere, positievere geluiden. Neem dat van Like Jesus; een tienerevenement dat jaarlijks georganiseerd wordt door Stichting Go and Tell. Duizenden tieners uit het hele land komen hier samen om het leven van Jezus te vieren.

“Als er iets is waar tieners op hun leeftijd naar zoeken, dan is het echtheid”, aldus spreker en oprichter van deze stichting, David de Vos. “Tieners prikken overal doorheen. Als ze iets leuk vinden, laten ze het weten, maar ook als ze het niks vinden. Dat maakt ze een leuke en uitdagende groep om mee te werken. Ik vind het een groot voorrecht om juist in deze groep te investeren, omdat dit bepalend en van waarde zal zijn voor de toekomst van dit land.”

Het topic dit jaar is: ‘Tuintje in je hart’. “In eerste instantie zou je denken dat het hart niks gemeen heeft met een tuin. Toch bestaat er een verband tussen die twee en daar gaan de tieners tijdens Like Jesus alles over horen.” legt David uit. Op het programma staan artiesten als De Rechtstaat, Reyer, Hillsong Young & Free en zijn onder andere Remco de Zwart, Joyce de Vos, de 18-jarige Jesse Landoulsi, Kees Kraayenoord en natuurlijk David de Vos de sprekers.

De passie voor tieners zit diep in het hart van Go and Tell en haar oprichter. David: “Ik vind het zo massive belangrijk dat er zoveel mogelijk tieners aanwezig zullen zijn. Ik weet wat God in hun levens kan doen. En graag wil doen! Elk jaar zien we op Like Jesus dat tieners op Gods agenda staan. Het is zo belangrijk dat je later terug kunt kijken op wat we met elkaar hebben beleefd die dag.”

Alle tieners van Nederland in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar zijn dan ook welkom op zaterdag 6 oktober in de IJsselhallen in Zwolle. Het programma is van 14:00 - 21:00 uur. De vele sprekers inspireren in drie hoofddiensten. Tijdens de pauzes zijn er overal gave activiteiten, waaronder de Koninklijke Marine met een klimwand, een stormbaan en mooie workshops. 

Klik hier voor meer informatie over het event en de kaartverkoop.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher