kanker

Nieuws

25 september 2018 door Dick van den Bos

Succesvolle operatie dochter Billy Graham: "Ik ben God zo dankbaar"

Anne Graham Lotz is optimistisch over haar borstkanker ingreep. Ze zegt dat het goed ging en ze is God dankbaar voor al die mensen die hebben gebeden voor haar tijdens de operatie.


Ze vertelt dat de kanker weg lijkt te zijn. "Prijs God! Ik bleef vanacht nog in het ziekenhuis en nu ben ik thuis gekomen. Hartelijk bedankt voor je gebeden. God heeft Zijn zegen uitgestort. Ik ben in vrede, met blijdschap en verwachting dat dit een reis is waarvan Hij wil dat ik die afleg. Ik hou ervan om de Herder te volgen", voegt ze toe.


Anne zeg het als een aanval van de vijand, vertelt ze. "Ik kwam tot de conclusie dat het een opdracht was van de vijand. Toen hoorde ik de zachte, liefelijke stem van de Heilige Geest, die me er aan herinnerde dat het Lam Gods was geofferd, ook voor mijn ziekte", schreef Anne toen ze net hoorde dat ze ziek was.

Gedragen
"Ik weet dat ik in Gods handen ben. Ik weet ook dat er een enorme rust is dat ik niet alleen gedragen wordt door mijn hemelse Vader, maar ook gedragen door jouw gebeden", zei ze.

 
"Voordat ik de uitkomst van de ingreep weet, wil ik de Heer prijzen voor Zijn trouw, en ik wil ook recht vanuit mijn hart zeggen 'dankjewel', tegen jullie."

 

 

Reacties

T
Amen ! Goed getuigenis !
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify