liefde

Mooi

24 september 2018 door Dick van den Bos

Supermarktmanager laat op prachtige manier Gods liefde zien na heftige orkaan

Na de heftige orkaan Florence die delen van Carolina in Amerika heeft geraakt, liet een manager van de supermarkt Walmart zich van zijn meest liefdevolle kant zien. Een vrouw die grote inkopen deed om de mensen te helpen, hoefde geen 1.251 dollar te betalen voor haar boodschappen, maar ze kreeg het allemaal cadeau. Dat gaf haar een enorme steun in de rug.

De manager van Walmart ontmoette de vrouw, Shelli Tench, toen ze met 50 dollar de winkel binnen liep, met een hart vol campassie voor de slachtoffers. Nadat ze hoorde dat T-shirts en ondergoed hard nodig waren, wilde ze wat items kopen van de lokale winkel.

Ze wilde haar 50 dollar zo goed mogelijk besteden en ze hoopte nog wat korting te krijgen van de manager van dienst. Maar dit was zó veel meer dan ze gedacht had.De vrouw schreef: "Dit is een verhaal over gemeenschap, liefde en steun. Ik heb wat water en luiers gebracht bij de opvangplek voor slachtoffers. Terwijl ik daar was, vroeg ik hen wat de grootste nood was en ze zeiden T-shirts. Er komen mensen van allerlei plaatsen en we kunnen een warme douche aanbieden, maar geen schone kleren. Dus we hebben T-shirts en ondergoed nodig."

50 dollar
"Ik had 50 dollar dat ik kon uitgeven en ging naar de enige winkel die nog open was - Walmart Garner - en ik vroeg de manager om hulp door te vragen of hij me korting kon geven.

Toen Jeffrey Jobes, de manager van dienst, hoorde wat er gaande was, gaf hij me geen korting. Nee, hij gaf me zijn kaart en zei me dat ik de karren op zijn kosten moest vullen.

1.251 dollar later was ik in staat om 254 kledingitems af te geven aan de lokale opvangplaats, omdat Jeff de manager houdt van zijn gemeenschap. Dat bewijst hij met deze actie.

Zo ziet liefde eruit.
Zo ziet gemeenschap eruit.
Zo ziet onzelfzuchtigheid eruit.

Doe me een gunst en deel dit bericht zo veel als je kan, zodat het viral gaat. Jeff verdient deze waardering omdat hij het goede voorbeeld geeft en vanwege zijn integriteit en compassie."

Bekijk hier de Facebookpost van de vrouw.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify