Gert-Jan Segers

Nieuws

24 september 2018 door Jeffrey Schipper

Gert-Jan Segers roept Thierry Baudet tot de orde: "Ga aan het werk"

Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet maakte afgelopen vrijdag heel wat los tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Hij heeft zich tijdens de debatten bewust afzijdig gehouden, omdat hij constateert dat Kamerleden vooral bezig zijn met "elkaar vliegen afvangen". Onder andere ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers riep zijn collega tot de orde.

Reacties

H
Wat heeft meedoen aan de beschouwingen voor nut als alles al is dichtgetimmerd? Vandaag in het AD: "Thierry Baudet (FvD) vindt dat de 'parlementaire democratie niet goed functioneert', en weigert daardoor geregeld actief mee te doen aan grote debatten. Dat valt helemaal verkeerd bij zijn mede-Kamerleden, die hem verwijten zijn werk niet te doen. Maar Baudet heeft wel degelijk een punt, vindt chef parlement Hans van Soest. "
Heb het helemaal met CU/Segers gehad.

De dividendbelasting is gevoeglijk bekend.

Maar ook wiet verstrekking door overheid, orgaandonatie ( beiden D '66 speeltjes).

En het eindeleven traject gaat rustig verder.H
Baudet heeft inderdaad een punt, want met het regeerakkoord is het parlement buiten spel gezet. Dat is ook het doel van dat akkoord. Het akkoord ligt voor vier jaar vast. In die tijd veranderd er veel in de wereld. Maar dat doet er allemaal niet toe, want de coalitie maakt uit of daar rekening mee wordt gehouden of niet. Daarmee is de invloed die elk Kamerlid hoort te hebben, tot nul teruggebracht en trouwens de kiezer al helemaal.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher