Otto de Bruijne

Nieuws

21 september 2018 door Evangelische gemeente Jozua

Evangelische gemeente Jozua start 'Legacy of Faith'-tour

Dit seizoen organiseert Evangelische Gemeente Jozua Dordrecht de 'Legacy of Faith tour': Vier avonden met vier inspirerende persoonlijkheden. De eerste avond is op zondag 23 september met Otto de Bruijne (foto). Deze avond vindt (eenmalig) plaats in Dorp ‘De Hoop’ Provincialeweg 22 in Dordrecht.

De 'Legacy of Faith'-tour is een serie gesprekken over geloof en leven waarbij we willen leren van het geloofsleven van 'veteranen’, christenen die al lange tijd werkzaam zijn in het Koninkrijk van God. De opzet van de avonden is geïnspireerd door het programma College Tour: onze gasten zullen worden geïnterviewd over hun leven met God en er is de mogelijkheid om hen vragen te stellen.

Onze eerst gast is Otto de Bruijne. Otto is spreker, schrijver, presentator en kunstenaar. Hij maakte diverse programma's voor de Evangelische Omroep en schreef verschillende boeken. Ook woonde en werkte hij een aantal jaar in Kenia. Op zondag 23 september zal hij worden geïnterviewd door Rob Veenstra. De avond begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.

Naast Otto de Bruijne zullen Willem Ouweneel (21 november), Jan Sjoerd Pasterkamp (30 januari) en Kees Goedhart (10 maart) te gast zijn op de ‘Legacy of Faith’-tour. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify