Nieuws

19 september 2018 door EO

60.000 Anti Pest Club-polsbandjes binnen no-time op

De ‘Anti Pest Club’-polsbandjes van het gelijknamige EO-kinderprogramma zijn razend populair. De bandjes zijn sinds een paar dagen te bestellen en inmiddels zijn alle 60.000 Anti Pest Club-polsbandjes al op! In deze Week tegen Pesten heeft het televisieprogramma iets in beweging gezet: duizenden kinderen staan op tegen pesten en bestelden het gele polsbandje. In het EO-programma komen kinderen op voor hun gepeste klasgenoten, en presentatrice Anne-Mar helpt ze daarbij.

Presentatrice Anne-Mar: “Wow, de week is nog maar net begonnen en nu zijn alle polsbandjes al op! Dat had ik niet durven dromen. 60.000 kinderen laten zien dat ze tegen pesten zijn. Met z’n allen kunnen we iets veranderen!”

Extra polsbandjes
Op dit moment worden 30.000 extra polsbandjes gedrukt. Wie zich, met vrienden óf met de hele klas, wil uitspreken tegen pesten, kan de Anti Pest Club-polsbandjes bestellen via eo.nl/antipestclub

Livestream
De Anti Pest Club is deze week elke dag om 17.10 uur te zien op NPO Zapp. Daarnaast verzorgt de EO elke ochtend om 10.45 uur een speciale livestream op YouTube, waarin Anne-Mar met een klas praat over pesten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify