kirk franklin

Nieuws

21 september 2018 door Hendriëlle de Groot

Gospelster Kirk Franklin vergeeft zijn biologische vader, die hem opgaf voor adoptie

Gospelster Kirk Franklin heeft ervoor gekozen om zijn stervende, biologische vader, die hem ter adoptie gaf, te vergeven, schrijft The Christian Post.

“Twee dagen geleden kreeg ik een anonieme oproep, dat mijn biologische vader die ik nooit heb gekend, nog drie tot zes maanden te leven had. Ik heb mijn hele leven deze man gehaat. Hij en mijn biologische moeder gaven mij op voor adoptie. Het gaf mij het gevoel dat ik mij nooit goed genoeg voelde, tot op de dag van vandaag”, onthulde de gospelzanger in een bericht op Facebook met een foto waarop hij het geschoren hoofd van zijn vader kuste.

“Ik heb mijn haat gebruikt als brandstof om de beste vader te zijn die ik kon zijn. Maar wat ik verkeerd deed, is dat ik die brandstof niet heeft gebruikt om het om te zetten in vergeving. Dat is verkeerd. Verkeerd tegenover mijn vader en de God die ik vertegenwoordig. Hoe kan ik prediken wat ik zelf niet beoefen?”

“Ik heb hem vergeven. Het is pijnlijk, het is een proces, maar hoe teleurgesteld zou ik zijn in mezelf als deze man de aarde moest verlaten zonder vergeven te worden. Hij verdient het om te ontvangen wat God mij elke dag geeft.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher