Nieuws

19 september 2018 door Redactie

Chelsea Clinton vindt een verbod op abortussen 'onchristelijk'

Chelsea Clinton, dochter van Bill en Hillary Clinton, heeft zich onlangs uitgelaten over abortussen. In een interview met SiriusXM zei ze dat ze een verbod op abortussen ‘onchristelijk’ vindt. Dat meldt The Christian Post.

In Amerika circuleert het idee om terug te gaan naar een samenleving waar abortussen verboden zijn. Vooral bij de conservatieven is dat idee erg in trek. De 38-jarige Clinton staat daar niet achter. Ze noemt zichzelf een ‘diepgelovig persoon’ en kan er niet mee leven dat abortussen verboden worden.

“Als ik denk aan alle statistieken en het aantal vrouwen dat is verminkt vanwege onveilige abortuspraktijken... daar kunnen we gewoon niet naar terug”, aldus de activiste.

Iedere dag maakt Clinton de ‘morele keuze’ om optimistisch te zijn voor haar kinderen als het gaat om wat zij zegt in de strijd voor vrouwenrechten. Ze hoopt dat haar inspanningen en energie een verschil zullen maken. Clinton zei ook dat ze ‘veel haatberichten’ over deze kwestie heeft ontvangen en dat ze is vergeleken met slavenhouders en nazi’s.

Diverse conservatieven, zoals evangelist Franklin Graham, hebben bezwaar gemaakt tegen de opmerkingen van Clinton. Graham: “Hitler heeft waarschijnlijk ook beweerd dat het doden van de Joden goed zou zijn voor hun economie. Het legaliseren van abortus heeft niets toegevoegd aan ons land. Het heeft alleen zaken weggenomen. Het heeft deze natie meer dan 60 miljoen levens gekost. Levens die kostbaar zijn in de ogen van God.” 

Graham vervolgt: “Ik geloof dat God Amerika zal oordelen voor het toestaan van de gruwelijke moord op onze eigen kinderen in de baarmoeder.”

Bekijk hier de uitspraken van Clinton:

Reacties

J
“Als ik denk aan alle statistieken en het aantal vrouwen dat is verminkt vanwege onveilge abortuspraktijken.. daar kunnen we gewoon niet terug naar toe”, aldus de activiste.

Ze noemt zichzelf een ‘diepgelovig persoon’ en kan er niet mee leven dat abortussen verboden worden.

Ze gelooft in elk geval diep in het "RECHT op abortus."Bijbels gezien is abortus MOORD.Ook in Nederland gebeuren jaarlijks ruim 30.000 "GELEGALISEERDE" MOORDEN.

Wereldwijd zijn het er inmiddels 50 MILJOEN!!J
Graham vervolgt: “Ik geloof dat God Amerika zal oordelen voor het toestaan van de gruwelijke moord op onze eigen kinderen in de baarmoeder.”Zo zal de "3 maal heilig" GOD ook "barmhartig, en rechtvaardig" oordelen over Nederland en een ieder, dat het vermoorden van potentiële mensen in de baarmoeder ondersteunt.Zo iemand den tempel Gods schendt, dien zal God schenden; want de tempel Gods is heilig, welke gij zijt. (1 Cor. 3:17)
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher