Levensverhaal

18 september 2018 door Redactie

Carrie Underwood was boos op God vanwege drie miskramen

Carrie Underwood heeft een dijk van een stem en haar vitrinekast thuis staat vol met prestigieuze prijzen, waaronder verschillende Grammy’s. In met name de VS is ze een superster. Maar ook in Nederland is ze populair. Tijdens een interview bij CBS vertelt ze over moeilijke momenten in haar leven en hoe ze zich schuldig voelde tegenover God.

Zo onthulde Underwood dat ze drie miskramen heeft gehad in twee jaar die haar geloof hebben beïnvloed. Ze zegt dat ze zich schuldig voelde, omdat ze boos was op God. Maar ze geeft ook toe dat het goed is om soms boos op Hem te zijn. 

“Ik dacht Heer: waarom blijf ik zwanger worden als ik geen kind kan krijgen? Wat is dit? Doe de deur dicht, doe iets. Sluit de deur of laat me een kind hebben. En voor de eerste keer had ik het gevoel dat ik God vertelde hoe ik me werkelijk voelde. Ik heb het gevoel dat we dat vaker moeten doen”, vertelt ze in een emotioneel interview. 

Een paar dagen later ontdekte de zangeres dat haar huidige zwangerschap helemaal gezond is. Artsen verwachten dat het deze keer goed zal gaan. 

Bekijk het interview hier:

Reacties

H
Zo zie je maar. Bidden helpt.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher