Best Life Church

Nieuws

18 september 2018 door Best Life Church

Utrechtse kerk organiseert 'Compassion Sunday'

Best Life Church organiseert op 23 september een 'Compassion Sunday'. Compassion is een organisatie die in de armste landen kinderen voorziet van kleding, voedsel, onderdak en goed onderwijs. Ze brengt hoop in een donkere wereld. Best Life Church wil dit graag ondersteunen en heeft haar uitgenodigd op zondag 23 september.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft zij ook Kids Crew uitgenodigd. Kids Crew is een christelijk kinderkoor dat sprankelende songs ten gehore brengt, onder andere over de armoede in de wereld en wat wij kunnen doen om daarin te helpen. Het wordt een feestelijke happening van songs, dans en fun!

Best Life Church is een moderne kerk vol leven, dynamisch en verrassend anders. Zij is begonnen in de achterbuurten van Utrecht en inmiddels uitgegroeid tot een grote, eigentijdse kerk met drie diensten. Zij brengt de boodschap van Gods liefde o.a. door moderne muziek, dans en speciale lichteffecten. De diensten worden gekenmerkt door veel jeugd en veel warmte en gezelligheid. Daarbij maakt zij graag gebruik van multimedia.

Best Life Church heeft onlangs de Jacobuskerk aangekocht en helemaal gerenoveerd, zodat een bezoek aan een samenkomst voor een ieder 'een belevenis' wordt.

Compassion Sunday is op zondag 23 september om 10:00, 12:00 of 17:00.
De toegang is vrij en parkeren in de buurt is gratis. Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Die kerk staat vlak bij mij in de buurt , ga er eens te gaan kijken, ik heb de indruk dat men er zeer enthousiast en actief is. Er tegenover staat een voormalige PKN kerk die bij gebrek aan belangstelling buiten gebruik is gesteld. Treurig gezicht.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher