Ds. M. M. van Campen

Nieuws

17 september 2018 door Jeffrey Schipper

Hervormd Goes hoopt op komst ds. M. M. van Campen

De komende weken denkt ds. M. M. van Campen (foto) na over een mogelijk vertrek uit Rotterdam-Zuid. De hervormde predikant heeft een beroep uit Goes ontvangen. In De Levensbron zoekt de kerkenraad een opvolger voor de vorig jaar naar Ridderkerk vertrokken ds. G. D. Kamphuis.

De hervormde gemeente in Molenaarsgraaf verwelkomt een nieuwe dominee. Kandidaat R. van der Knijff gaat in de Alblasserwaard voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De gemeente was vacant omdat ds. P. Vroegindeweij vorig jaar verhuisde naar Lexmond. CIP.nl bezocht Vroegindeweij onlangs: "Ik begrijp God minder en vertrouw Hem meer".

Ds. L. de Wit heeft twee beroepen ontvangen. De hervormde predikant uit Putten kan aan de slag in Hoevelaken. Vorig jaar ging ds. P. H. van Trigt met emeritaat. In Woudenberg zoekt de hervormde gemeente een opvolger voor de vorig jaar naar Nijkerk vertrokken ds. M. Messemaker. De Wit staat sinds 2014 op de kansel in Putten (wijk 2).

De hervormde gemeente in Lunteren ziet ds. J. A. C. Olie graag komen. De predikant uit Genemuiden kan daar ds. J. P. Nap opvolgen die onlangs met emeritaat ging. Ds. B. J. D. van Vreeswijk denkt na over een mogelijk vertrek uit Hattem vanwege een beroep uit Enter. De hervormde gemeente is vacant vanwege het overlijden van ds. W. C. P. Bevelander.

Ds. A. L. van Zwet kan in Nijkerk aan de slag als gemeentepredikant. De predikant uit Putten (wijk 1) heeft een beroep uit Nijkerk ontvangen. Eén van de wijkgemeenten zoekt een dominee na het vertrek van ds. H. Russcher naar Veenendaal.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify