spies

Nieuws

17 september 2018 door Hendriëlle de Groot

Jongen op wonderbaarlijke manier gered, nadat zijn schedel doorboord was met een spies

De ouders van een 10-jarige jongen danken God, nadat hun zoon op wonderbaarlijke wijze overleefde, schrijft HelloChristian.

Xavier Cunningham speelde zaterdag in zijn boomhut in Harrisonville, Missouri, toen een zwerm wespen hem en zijn vrienden aanvielen. Hij viel uit de boom en kwam terecht op een lange vleesspies die zijn schedel doorboorde. De spies bereikte de achterkant van zijn hoofd.

Nadat zijn ouders Xavier gehaast naar het ziekenhuis reden, kwamen zij te weten dat hij door de spies belangrijke delen van zijn hersenen was kwijtgeraakt. “Hij miste zijn hersenstam en andere dingen die waardevol zijn voor in je hoofd”, zei zijn vader Shannon. 

Koji Ebersole, directeur van Endovascular Neurosurgery van de University of Kansas Health System, zei dat het verwijderen van de spies een operatie met een hoog risico was. “Dit ding had het oog ontzien, de hersenen en het rugggenmerg gespaard, maar onze grootste zorg waren de bloedvaten in de nek.”

Shannon zei dat zijn familie zich op gebed richtte. “Ik zei: 'Heere, het kan me niet schelen, ik weet dat U een plan heeft.'" De operatie duurde enkele uren, maar was succesvol. “Het was een wonder,” concludeert Shannon. “Alleen God had dit kunnen laten gebeuren op een manier die hem zou redden.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher