Week van het Leven

Nieuws

14 september 2018 door Week van het Leven

Crowdfunding Week van het Leven van start

Met de lancering van een geldwervingsfilmpje start vandaag de crowdfundingsactie voor de Week van het Leven 2018. In het filmpje roepen Kees van de Staaij (SGP), Carla Dik-Faber (CU), Kees van Helden (Schreeuw om Leven), Arthur Alderliesten (VBOK), Charlotte Ariese en Diederik van Dijk (allebei NPV) op om te doneren voor de Week van het Leven. De Week van het Leven is een jaarlijks terugkerende campagne van het Platform Zorg voor Leven. Dit jaar vindt de week plaats van 26 november tot en met 1 december.

Met het filmpje zet het Platform Zorg voor Leven dit jaar voor het eerst in op de kracht van sociale netwerken. Vanaf 10.00 uur vanmiddag wordt het geldwervingsfilmpje verspreid via WhatsApp, email en sociale media. Door de kettingreactie die zal ontstaan als ontvangers het bericht delen of duursturen, wordt in korte tijd een grote groep mensen bereikt. Het Platform Zorg voor Leven verwacht dat het filmpje aanzet om te doneren voor de Week van het Leven zodat tijdens de week onder andere radioboodschappen kunnen worden uitgezonden.

Dit jaar is het thema van de Week van het Leven ‘Open je ogen voor het ongeboren leven’. Het Platform zo de aandacht vestigen op de wonderlijke ontwikkeling van een ongeboren kind. Een ongeboren baby kan met 24 weken namelijk al horen, duimen en voelen. Toch is abortus tot dát moment mogelijk in Nederland. Het Platform wil met de campagne tijdens de Week van het Leven de discussie over abortus aangaan.

Bekijk de video en klik hier voor meer informatie over de Week van het Leven:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify