mark walhlberg

Nieuws

14 september 2018 door Hendriëlle de Groot

Acteur Mark Wahlberg start zijn dag met 30 minuten gebed: "Daarom ben ik zo productief"

Acteur Mark Wahlberg vertelt waarom hij zo productief is. Op Instagram plaatste hij een foto van zijn ochtendschema. Significant detail: 30 minuten gebed!

Wahlberg staat erom bekend dat hij voortdurend in vorm blijft en zijn dagelijkse routine (twee grote workouts) bewijst hoe hij dat doet. En hoewel zijn routine inspannend is, maakt hij elke ochtend tijd voor gebed.

De acteur heeft publiekelijk gesproken over zijn geloof. In 2017 sprak hij in een kamer met jongvolwassenen tijdens een ontmoetingsevenement in het UIC Pavillion in Chicago. Hij sprak over zijn jeugd en hoe hij zonder christelijk geloof was opgevoed. In feite stopte hij op 13-jarige leeftijd met school en belandde zelfs in de gevangenis. Op zijn zestiende werd hij beschuldigd van poging tot moord.

“Veel mensen gaan naar God als ze in de problemen komen,” vertelde Wahlberg aan de jeugd. “Toen ik de deuren van de gevangenis achter me hoorde, begon ik meteen te bidden.” Het was op dat moment dat hij ervoor koos om zijn leven te veranderen.

Hij vervolgde: “Elke dag is het een proces. Dat is waarom ik mijn dag begin, elke dag, door op mijn handen en op mijn knieën te gaan en mijn tijd van gebed en lezen te beginnen, de Schrift te lezen. Dan heb ik het gevoel dat ik naar buiten kan gaan en de wereld kan overwinnen... of op zijn minst mijn werk kan doen en wat kan teruggeven, omdat ik zo gezegend ben.”

Reacties

d
Mooi

En god zag dat het goed was.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher