Vervolging

Nieuws

17 september 2018 door Dick van den Bos

Mike Pence: "Elke keer als ik bekritiseerd word om mijn geloof, prijs ik God"

Mike Pence ervaart veel geestelijke strijd en aanvallen in zijn rol als vice-president van de Verenigde Staten. Desondanks blijft Mike Pence kalm. In gesprek met CBN News vertelt hij hoe hij zichzelf sterkt in de Heer, dwars door alles heen.

"De Bijbel zegt dat je je mag verheugen wanneer je door beproevingen heen gaat." Pence vertelt CBN News: "Elke moment dat ik bekritiseerd wordt vanwege mijn geloof in Jezus Christus, slaak ik een zucht van gebed en lofprijs uit."

Pence is doorlopend belachelijk gemaakt voor zijn geloof - onder andere in een nieuw verschenen boek 'Christian Supremacist.'

Pence: "Dit is een natie van geloof, dus we blijven staan voor de dingen waarin we geloven. We zullen altijd respect tonen. We respecteren het geloof en de overtuiging van elke Amerikaan. Ik ben ervan overtuigd dat als we naast president Trump op deze weg doorgaan een enorme groep mensen in dit land achter ons blijft staan, omdat ze ons geloof en overtuigingen delen!"

Reacties

M
Deze man straalt rust en vertrouwen uit, juist naast de President die vaak het omgekeerde uitstraalt.

Zijn rotsvaste vertrouwen in God zal hem staande houden en op middellange termijn bij gelovigen en ongelovigen respect afdwingen. Laten we maar veel bidden voor deze man die met veel bestuurlijke kwaliteiten gezegend is.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify