Palestijnse vlag

Nieuws

13 september 2018 door NOS | Brabants Dagblad | Omroep Brabant

PVV wil verbod op Palestijns jongerenkamp in Noord-Brabant

Een Palestijns jongerenkamp met als thema 'Jeruzalem onze hoofdstad' leidt tot commotie in Loon op Zand, meldt de NOS. Volgens de Brabantse Statenfractie van de PVV is er sprake van politiek-ideologische indoctrinatie van jongeren. De partij eist dan ook een verbod.

Het kamp, dat in oktober op de agenda staat, wordt georganiseerd door de Palestijnse Gemeenschap Nederland (PGNL) en een bestuurder van die organisatie zou verbonden zijn met Hamas. Er worden activiteiten aangekondigd onder toezicht van 'broeders en zusters' die gespecialiseerd zijn in scout- en onderwijsprogramma's.

Vrijdagmorgen gaat een delegatie van de gemeente met de eigenaar van vakantieboerderij De Mussenberg in gesprek. Volgens Omroep Brabant heeft de eigenaar inmiddels veel haatmails ontvangen. 

Reacties

J
Als je "palestijnse" tv-optreden doorneemt, dan wordt daar (bijna) uitsluitend anti-joodse-Israel propaganda gepromoot. Daarbij worden ook jongeren en kinderen gepresenteerd, die deze haatpromotie weten te herhalen en op te voeren, onder het "stimulerende toezicht" van presentatoren.

Het onderwijs in Gaza is volledig doortrokken van een anti-joodse-Israel hetze!

Zelfs de "gematigde Abbas wenst dat in een palestijnse staat GEEN ENKELE JOOD meer aanwezig is!

"JERUZALEM ONZE HOOFDSTAD" is daar bij uitstek HET symbool van!

NIET IN NEDERLAND!!!
REAGEER
J
JEZUS LEEFT waarschuwt de regeerders:

Je haalt de hel binnen!

Haat is wat de koran predikt!

Tegen christenen maar meer nog tegen ongelovigen. En die zijn er helaas heeeel veel in Loon op Zand
J
PA en Hamas hebben al jaar en dag pontificaal in hun charter staan, dat ze geheel Israel als hun grondgebied opeisen. Toch krijgen zij jaarlijks miljarden toegeschoven.Arafat liep pontificaal met een sjaal op, waarmee hij tot uitdrukking bracht, dat hij alleen maar met geheel israel genoegen nam. Toch kreeg hij en kornuiten miljarden toegespeeld!In het handboek van de "ideologie der wreede" staan al 1.400 jaar ca. 80 directe opdrachten om "alles en iedereen" , die als ongelovige wordt gezien uit te moorden.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher