Paulien Vervoorn

Nieuws

14 september 2018 door Geloofwaardig Spreken

Nieuwe trainingen bij Geloofwaardig Spreken

Geloofwaardig Spreken heeft het trainingsaanbod geüpgraded. Nieuw zijn onder meer de training Gelijkwaardig spreken (voor vrouwen) en de training Steengoed preken naar aanleiding van de herziene editie van het boek Geloofwaardig spreken: hoe je een steengoede preek maakt, dat eind augustus verscheen.

Steengoed preken
In 2018 en 2019 staan weer diverse preek- en spreektrainingen op het programma. Centraal staan het ontdekken van een Bijbels verantwoorde boodschap en het ontwerpen van een steengoede structuur. Nieuw is het 6 Maanden Programma Steengoed preken voor ervaren sprekers, waarin de nadruk ligt op een boeiende presentatie.

Gelijkwaardig spreken voor vrouwen
Vrouwen worden minder gevraagd dan mannen, hebben te maken met vooroordelen en moeten balanceren om goed over te komen. Paulien Vervoorn (foto) geeft 21 september voor vrouwen de eendaagse training Gelijkwaardig spreken, waarin wordt geoefend om zowel deskundig als aardig over te komen.

Ongemakkelijke teksten
In 2019 zijn voorgangers en predikanten welkom bij een meerdaagse training in samenwerking met Permanente Educatie Predikanten (PEP) van de Theologische Universiteit Kampen. Onderwerp is het preken over ongemakkelijke teksten.

Herziene editie
Eind augustus verscheen bij Uitgeverij Kok de herziene editie van Geloofwaardig spreken. Het boek verscheen in 2012. De nieuwe editie telt honderd extra bladzijden. In ieder hoofdstuk tref je een aantal uitspraken van sprekers aan en daarnaast veel nieuwe voorbeelden en tips. Op de vragen die deelnemers tijdens trainingen stelden, lees je in deze editie de antwoorden.

Sinds 2012 heeft trainingsbureau Geloofwaardig Spreken de missie trainingen te geven voor een kerk met impact. Paulien Vervoorn: "God is het waard dat we zijn goede nieuws goed communiceren."

Klik hier voor meer info of om aan te melden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher