Ron van der Spoel

Nieuws

12 september 2018 door Jeffrey Schipper

Ron van der Spoel verhuist naar Limburg om Belgische christenen te helpen

"Zondag bekend gemaakt in onze gemeente in Amersfoort dat Annette en ik eind dit jaar naar Maastricht verhuizen om daar te gaan dienen en ook om namens Open Doors de kerken in België te bemoedigen. Nu huis verkopen en plekje in Maastricht zoeken," laat predikant Ron van der Spoel weten via Twitter.

In gesprek met het Reformatorisch Dagblad licht hij zijn besluit toe. "In de afgelopen tijd zijn mijn vrouw en ik door meerdere protestantse christenen benaderd met de vraag of we naar het zuiden konden komen. Om hen te helpen en te versterken in het christen-zijn in Zuid-Nederland."

Momenteel werkt Van der Spoel aan de opbouw van een gebedspost voor de IZB. In het zuiden hoopt hij openingen te vinden voor dit gebedswerk. Daarnaast is hem gevraagd om christenen in België bekender te maken met de vervolgde kerk. "Dit vraagt om gehoorzaamheid zonder dat je precies weet hoe alles zal lopen."

Reacties

Prachtig dat jullie gehoor hebben gegeven aan de oproep. Er is in België inderdaad bemoediging en onderwijs nodig. Gods rijke zegen toegewenst.
REAGEER
J
Beste Ron Shalom.Een vriendelijke groet. Ik las in je boekje dat je Israël je oudste broeder noemt.

Dat lees ik niet bij Paulus 1. Kor. 15:20-23 en niet in de Hebreeën brief. 2:11,17. Jezus spreekt tot Maria als oudste broeder Joh. 20:17; Rom. 8:29. Shalom Johan.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher