Nieuws

13 september 2018 door Leprazending

Nieuwe voorzitter voor Leprazending

Vanwege het aflopen van haar derde en laatste bestuurstermijn draagt Marieke Jellema na 9 jaar met ingang van 1 december 2018 de voorzittershamer van het bestuur van de Leprazending over aan Arnoud de Jong.

In 2010 startte Marieke Jellema (1968) als voorzitter en in de afgelopen jaren heeft zij zich met hart en ziel verbonden aan het werk van de Leprazending. Naast een grote mate van persoonlijk commitment aan de missie heeft zij haar professionele kennis en ervaring als bedrijfskundige en executive coach vanaf haar start op waardevolle manier ingezet voor de Nederlandse organisatie en de Global Fellowship. Het bestuur en de directie van de Leprazending willen haar daarvoor hartelijk bedanken.

Marieke heeft ook erg genoten van de veldbezoeken en de ontmoetingen met collega’s uit de hele wereld, onder andere van haar participatie in de leadership group voor de internationale board.

Het bestuur is erg content met de komst van Arnoud de Jong en kijkt met vertrouwen uit naar zijn start en invulling van de voorzittersrol.

Arnoud de Jong (1969) is getrouwd, vader van 4 kinderen en woont in Apeldoorn. Hij is een gedreven christen professional en werkt momenteel als directeur Financiën en ICT bij hulporganisatie ZOA. Tot 2016 was hij partner bij accountantsorganisatie BDO en in de loop van zijn loopbaan heeft hij binnen diverse rollen en terreinen internationale managementervaringen opgedaan. Naast zijn werk als directeur Financiën en ICT volgt Arnoud op dit moment de opleiding Missionair werk aan de Evangelische Theologische Academie in Amersfoort.

Onderweg naar 1 december 2018 zal overdracht plaatsenvinden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher