franklin graham

Nieuws

11 september 2018 door Rik Bokelman

Moslims: 'Geef Franklin Graham geen toegang tot Groot-Brittannië'

De grootste islamitische organisatie in het Verenigd Koninkrijk wil voorkomen dat Franklin Graham, zoon van wijlen Billy Graham, het land in kan komen. Newsweek meldt dat de Muslim Council of Britain (MCB), een organisatie waar veel moslims bij zijn aangesloten, de overheid oproept Graham geen visum te geven. Hij heeft eerder de islam "kwaadaardig" genoemd en zou oproepen tot haat.

Bij de MCB zijn honderden islamitische organisaties aangesloten. 

Franklin noemde de islam eerder niet alleen 'kwaadaardig' maar ook 'een religie van geweld'.

Op de website Jihad Watch schrijft Robert Spencer dat in het verlengde van bijvoorbeeld radicale moslims die vaak worden geweerd Groot-Brittannië binnen te komen, dit andersom ook zou moeten gelden voor de fundemantalistische christen Franklin Graham.

Retorisch vraagt Spencer zich af: 'Zou iemand oproepen om Graham te toegang tot ons land te onzeggen wanneer hij het christendom 'kwaadaardig' zou hebben genoemd?'

Overigens was het in 2009 nog zo dat Geert Wilders vanwege zijn uitspraken over de islam aanvankelijk werd geweerd om naar Engeland af te rijzen.

In The Guardian laat MCB weten dat Franklin Graham overduidelijk heeft laten zien iets tegen moslims te hebben, evenals andere minderheden (Franklin laat zich ook altijd fel uit tegen de homobeweging).

"We verwachten dat de overheid haar criteria ook bij Franklin Graham toepast. Als dat niet gebeurt dan stuurt het een duidelijke boodschap die niet consistent is met andere vormen van onverdraagzaamheid."

Reacties

J
Imams die oproepen tot geweld zitten intussen overal.

vreemd genoeg zijn die wel in Engeland gearriveerd.Franklin heeft zelfs zijn vijanden lief (boodschap van JEZUS).

De koran roept op er korte metten mee te maken.Wanneer gaan de oogjes open van de regeerders??

Ongelovigen hebben niet door dat ze in de koran vogelvrijer zijn dan christenen.

J
Hello Joop,

We moeten dit zien als een multi-facet oorlogsstrategie bedacht om het Christendom uit alle hoeken en gaten aan te vallen en weg te vagen.

Wij worden opgeroepen: "Zijt nuchteren, en waakt; want uw tegenpartij, de duivel, gaat om als een briesende leeuw, zoekende, wien hij zou MOGEN (laat je dus toe!) verslinden;..."

Christus waarschuwde ons: een koninkrijk dat intern verdeeld is gaat TEN GRONDE.

Daarom zijn de "useful idiots from within" degene, die de meeste, diepste en helaas effectiefste afbraak doen aan het christendom.A
Uit een bittere bron kan nooit zoet gezond water komen.

Deze reactie in Engeland laat zien dat de islam letterlijk "onderdrukking" betekent, en dat wordt zo onder bedreiging, en manipulatie bij de authochtone Engelsen neergelegd.

Sprekend zoals Jezus in de bijbel wordt behandeld.

Shalom
REAGEER
Toon meer reacties (2)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher