Howick & Lili
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 september 2018 door Jeffrey Schipper

Howick & Lili mogen blijven: zo reageren christenen op dit nieuws

"Dankbaar dat Howick en Lili mogen blijven; om wille van de humaniteit!," aldus René de Reuver, scriba van de Protestantse Kerk in Nederland. Afgelopen zaterdag uitte hij zijn verontwaardiging omdat de twee kinderen werden uitgezet naar Armenië. Die beslissing werd teruggedraaid nadat het duo wegliep uit het pleeggezin. Howick en Lli mogen blijven. We zetten een aantal reacties van christenen op een rijtje.

Reacties

H
Moeder van deze kinderen moet zich kapot schamen. Ze heeft jarenlang geprocedeerd en gelogen, mag dit zomaar?

Dit gezin is 17 keer verhuisd en de Howick en Lili zijn op 13 verschillende scholen geweest. Dat is toch niet normaal?Er is nu een precedent geschapen, waardoor die andere 400 kinderen dezelfde gratie wel moeten krijgen. Het kan niet op (inclusief gezinshereniging).Ik heb bij Vluchtelingenwerk gewerkt en met anderstalige minderjarige asielzoekers. In Nederland valt nog een hoop te frauderen, jammergenoeg.
D
En nu mag de moeder ook weer naar Nederland komen. Dat is haar recht! Hoe krom kan het soms zijn.
S
Ik weet niet of het zo is maar binnen de coalitie ligt/lag er een win-win. Er ligt een dossier met de dividendbelasting en de moeilijke kwestie met Howick & Lili. Net echt cynisch bedoeld maar ik probeer me een beetje in de "politieke werkelijkheid" in te leven.
Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.