Minister

Nieuws

07 september 2018 door Kroonbede 2018

Vice-premier Carola Schouten spreekt op Kroonbede 2018

Tijdens de Kroonbede 2018 op dinsdag 11 september zal voorganger Jurjen ten Brinke [Hoop voor Noord, Amsterdam] spreken rondom het thema ‘Bidden voor het Koninkrijk’. Daarnaast zal Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en vice-premier, een persoonlijk geloofsverhaal vertellen.

De Kroonbede is een initiatief van Haagse kerken en bidt ruim 15 jaar rondom Prinsjesdag voor politiek Den Haag. David van Keulen, voorzitter van het organiserend comité: “We geloven dat gebed Nederland kan veranderen en waar kan je dan beter beginnen dan bij de politiek? We zijn dan ook blij dat ook Carola Schouten, minister en vice-premier zich hieraan verbonden weet en haar verhaal met ons wil delen.”

René de Reuver [scriba van de Protestantse Kerk in Nederland], Mathilde van de Ridder [senior pastor City Life Church] en Gerrit en Sonja Brink [Havenkerk, Schilderswijk] zullen tijdens de dienst het gebed leiden. Naast het bidden is er zang van Filiae en zal op het orgel Aarnoud de Groen spelen.

Van harte welkom deze dienst bij te wonen op 11 september om 20.00 uur in de Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 7 [Den Haag-Centrum, op steenworp afstand van het Binnenhof].

Foto: ChristenUnie

Reacties

H
Ik zal meebidden, want de politiek is niet meer wat het was en staat steeds verder van het volk af en lijkt steeds meer op een oli(e)chargische (mbt Shell) staat wat door grote multinationals wordt bestuurd. DSM en Unilever hebben een te grote vinger in de pap. Laten we de HERE GOD vragen of hij het stokje wil overnemen.Zegen ons algoede , neem ons in Uw hoede en verhef Uw Aangezicht, over ons en geef ons Uw Licht.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify