Reinier Zijl Azn

Dagelijks leven

07 september 2018 door Reinier Zijl Azn

Ervaringsdeskundige presenteert hoopvol boek over zijn depressie

Als ervaringsdeskundige presenteert Reinier Zijl Azn vrijdag 7 september zijn boek ‘Doof de Geest niet uit’. Een boek dat je aan het denken zet over het christelijke geloof, maar ook steun geeft bij de moeiten en zorgen die wij elke dag weer ervaren. De presentatie begint om 19.30 uur bij Bruna Bunschoten aan De Ziel 53.

Bijna twintig procent van de volwassen tussen de 18 en 64 jaar krijgt in zijn of haar leven met een depressieve periode te maken. Qua aantallen betekent dit dat jaarlijks 546.500 volwassenen hiermee persoonlijk te maken krijgen; één van hen was Reinier Zijl Azn. In zijn boek ‘Doof de Geest niet uit;’ laat hij zijn kwetsbaarheid zien en vertelt hij openhartig over deze periode in zijn leven.

Emeritus-predikant Ds. C.J. Mewe zegt daarover: “Reinier heeft de moed om te laten zien waarmee hij geworsteld heeft. Wat geweldig dat hij rust heeft gevonden en daar uitnodigend over vertelt! Het boek houdt de lezer daarin ook een spiegel voor.”

Crowdfunding
En niet alleen ‘meelezer’ Ds. Mewe was enthousiast. Begin dit jaar organiseerde Reinier een crowdfunding om de publicatie van zijn boek mogelijk te maken. En met succes! Uiteraard kregen de donateurs, als dank voor hun steun, het boek enkele weken geleden al op hun deurmat. En ook van hen komen inmiddels de eerste positieve reacties binnen.

Zo merkt Renger op dat het boek de donatie meer dan waard was. Van de Groep meldt op Facebook: “mijn samenvatting: open, eerlijk, kwetsbaar, innemend, groeiende, herkenbaar, kind van God. Zeker een aanrader.” En een vrouwelijke donateur herkent het gevecht tegen een depressie en vertelt in een persoonlijke mail aan ”ontzettend trots op je dat je het op papier kan zetten.”

Boekpresentatie
7 september presenteert Reinier Zijl Azn met trots zijn boek aan het grote publiek. Vanaf dat moment is het boek ook te koop bij alle (christelijke) boekwinkels in Nederland en België. Iedereen die geïnteresseerd is, is om 19.30 uur welkom bij Bruna Bunschoten (De Ziel 53, Bunschoten). Uiteraard is er na de presentatie gelegenheid om na te praten en/of uw boek te laten signeren.

Klik hier om het boek te bekijken of te bestellen en neem een kijkje op de website van Reinier.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher