Zilveren Duif Awards

Nieuws

06 september 2018 door Zilveren Duif Awards

Zilveren Duif Awards keren terug met start nominatietraject en gala

Na een verkennende periode worden de Zilveren Duif Awards op donderdag 14 maart 2019 weer uitgereikt. Het Zilveren Duif Gala vindt dan voor de zevende keer plaats maar wordt wel in een nieuw jasje gestoken. Het nominatietraject is op 1 september 2018 van start gegaan. Jong en oud, nieuw en ervaren talent krijgt de gelegenheid om hun muziek mee te laten dingen naar een Zilveren Duif Award.

Met het Zilveren Duif Gala 2019 en het nu gestarte nominatieproces worden een aantal voorgenomen vernieuwingen van de Zilveren Duif nu de praktijk en is de prijs voor christelijke muziek nieuw leven ingeblazen. Het afgelopen jaar heeft een interim bestuur uitgebreid de opzet van en visie voor de Zilveren Duif Awards besproken en vond er geen uitreiking plaats om een visie voor de toekomst te ontwikkelen.

Het concept voor de Zilveren Duif Awards is, voor de uitreiking op 14 maart volgend jaar, in de basis hetzelfde gebleven. Het gala in De Basiliek in Veenendaal wordt weer een avondvullende show waar de beste christelijke muziek centraal staat met veelkleurige live acts, enthousiaste presentatoren en natuurlijk de uitreikingen in meerdere categorieën, variërend van Album van het jaar tot een Oeuvre award. Klik hier voor meer informatie over de stappen en spelregels.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify