Roep tot Mij Rotterdam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 september 2018 door Roep tot Mij Rotterdam

Rotterdamse christenen verootmoedigen zich over de zonde

Vanuit het Voorgangersoverleg Rotterdam (VOR Pinkster- en Evangelische Kerken) wordt er a.s. 15 september 2018 een plechtige bijeenkomst uitgeroepen naar aanleiding van Joël 2:15.

Initiatiefnemers van Roep tot Mij Rotterdam laten weten: 'We zullen als christenen van Rotterdam op deze dag bijeenkomen om ons voor de Heer te verootmoedigen over de zonden van de kerk en de stad. Gods Woord spreekt dat wanneer wij ons verootmoedigen, bidden en Zijn aangezicht zoeken en ons bekeren van onze boze wegen, Hij uit de hemel zal horen, onze zonden zal vergeven en ons land zal herstellen - 2 Kron. 7:14.'

De dag wordt gehouden in Volle Evangelie Gemeente de Schutse, aan de Jacob Loisstraat 49a, 3033 RC Rotterdam. Klik hier voor meer informatie.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Mooi initiatief, mits ook mooi uitgevoerd. Zonden zijn niet wat wij zonden vinden, maar wat God zonden vindt. Zie je Bijbel. Bekeren houdt in dat je je zonden je rug toekeert. Je draait je om. Want stond je eerst met je gezicht naar je zonden toe -je bracht ze immers in praktijk- nu draai je je om. Je keert je of bekeert je, en laat ze voortaan. Dus ook de zonden die wij niet erg vinden of misschien wel een uiting van liefde. Want helaas heeft niet iedereen in de gemeente een helder beeld van liefde.