Family7

Nieuws

05 september 2018 door Family7

Minister Slob opent nieuwe televisiestudio’s Family7

Minister Slob opent op vrijdag 7 september de nieuwe televisiestudio’s van de christelijke tv-zender Family7. De zender zendt de feestelijke opening live uit. De uitzending begint op 7 september om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

In het nieuwe bedrijfspand heeft Family7 volop de ruimte om te groeien. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om twee ruime televisiestudio’s te realiseren. Eén studio gaat compleet gebruikt worden voor het dagelijkse actualiteitenprogramma Uitgelicht! In de tweede worden onder andere programma’s als de bijbelquiz Wijs gemaakt. In de toekomst is er nog ruimte om een derde studio te bouwen, waarin zelfs programma’s met publiek opgenomen kunnen worden. 

De feestelijke opening is onderdeel van een compleet openingsweekend. Op zaterdag 8 september kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen tijdens een open huis. Het weekend wordt op zondag 9 september afgesloten met een dankdienst. Bezoekers kunnen zich voor beide dagen aanmelden via deze website.

Family7 zendt sinds 2005 programma’s uit met een duidelijk christelijke inslag. De programma’s worden betaald zonder enige vorm van subsidie, maar vooral door giften van kijkers. Ruim 4,5 miljoen huishoudens kunnen zo naar de zender kijken via het basispakket van Ziggo, het pluspakket van KPN of via www.family7.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify