Nieuws

04 september 2018 door Redactie

De toekomstige schoonvader van Justin Bieber vertelt Hollywood over Jezus

Stephen Baldwin is een bekende acteur, producent en auteur. Hij is de broer van Hollywood-ster Alec Baldwin en de vader van model Hailey Baldwin, die met Justin Bieber trouwt. In een interview met Faithwire doet hij uitspraken over geloven in Hollywood.

Baldwin is een wedergeboren christen die sinds zijn bekering een aantal jaren geleden nauw betrokken is bij het produceren van films en tv-series die op het geloof zijn gebaseerd. 

Sinds hij christen is, heeft hij een enorme hoeveelheid werk moeten opofferen in de seculiere entertainmentindustrie. Daardoor wordt hij door veel producenten en filmmakers ‘Jesus Freak’ genoemd. 

Hij heeft een grote tatoeage op zijn arm, waarop staat: “Aanbid Jezus”. “De tatoeages zijn echt verhalen uit mijn leven die ik gebruik als communicatiemogelijkheden. Elke kans die ik krijg probeer ik over de eeuwigheid te praten. Ik heb daar altijd plezier in.” 

Hij heeft een gevoel van urgentie. “Er is een gevoel van urgentie om het Evangelie te delen met de mensen om mij heen. Jezus komt terug.”

Lees het hele interview hier.

Reacties

M
Ik moet eerlijk zeggen dat deze man HELAAS geen wedergeboren christen is. Dan zou hij zich niet begeven in de buurt van Hollywood, een van de voorportalen van de hel! Dan was hij in de binnenkamer te vinden! Wel mooi dat hij mensen er van wil vertellen en voelt dat de zaak van de Koning haast heeft. Dat het God mocht behagen deze man te trekken uit de wereld tot Zijn wonderbaar licht!
J
Is het aan ons om een oordeel te geven over een ander? Ging Jezus Christus niet ook om met hoeren en tollenaars?

Is het niet mooi dat juist in deze omgeving de blijde boodschap wordt verkondigd? En dat in de schijnwerpers voor de hele wereld!
Toon meer antwoorden (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher