satanist

God

04 september 2018 door Rik Bokelman

Satanist: "Nee, we offeren geen baby's"

Christenen hebben vaak de gekste ideeën over satanisten. Maar wie zijn ze eigenlijk volgens henzelf? Offeren ze echt baby's? Houden ze echt orgies? En wat geloven ze eigenlijk echt?

"Als christenen verschrikkelijke dingen doen in de naam van Jezus, dan kunnen wij prachtige dingen doen in de naam van satan." 

VICE stelde het hoofd van de satanisten in Londen 10 vragen: 

Reacties

N
Het is nog een leugen ook, want satanisten offeren wel degelijk baby's. Moet je een satanist geloven? Iemand die de satan dient? De leugenaar van de beginne? Vraag het liever aan iemand die er van bekeerd is tot Jezus Christus en laat die reactie zien.
L
Hoe weet je zo zeker dat er baby’s geofferd worden door ze?
D
Een duidelijk misleidde en demonisch gebonden man die op een christelijk platform uitsluitsel moet geven over 10 onderwerpen? De antwoorden zijn weinig verhelderend, de indruk die het interview achterlaat is echter wel degelijk misleidend. Dit lijkt haast onschuldig. Mensen op zoek naar zichzelf en leren omgaan met de slechte dingen in je leven. Werkelijk??

Daarbij start de video met herhaalde uitroepen van satansverering. Dit wil je niet over je speakers geproclameerd laten worden in je eigen omgeving.

Kortom, geen fijn artikel dit op CIP.
REAGEER
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify