David Fitch

Nieuws

05 september 2018 door CAMA zending

Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch komt naar Nederland

De ABC-gemeenten, de Unie van Baptistengemeenten in Nederland en CAMA Zending organiseren op zaterdag 22 september een landelijke inspiratiedag over missionair gemeente-zijn. De Amerikaanse kerkplanter en missioloog David Fitch biedt deze dag een nieuw perspectief voor het getuigenis van de kerk in de wereld. Zijn visie en werk zijn beproefd in de praktijk – ook in Nederland.

MISSIE.NU is een dag om met leiders, aankomend leiders, missionair geïnteresseerden en studenten uit de volle breedte van de kerk uitgedaagd te worden. Door middel van scherpe toespraken en inspirerende workshops worden zeven oude, maar revolutionaire, disciplines onder de loep genomen. Disciplines als “de tafel van de Heer” en “aanwezig zijn bij de minsten” komen ruim aan bod.

In zijn boek ‘Merkbaar aanwezig’ verdiept Fitch de visie van de kerk als de levende belichaming van Christus. Fitch verlangt naar een kerk die in Gods trouwe aanwezigheid leeft en die uitstraalt in de wereld. Die frisse kijk, uitgewerkt in zeven praktische disciplines, staat centraal tijdens de derde editie van MISSIE.NU

Datum: 22 september 2018

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Locatie: Goede Herder Kerk, te Ede

Kosten: € 35,- inclusief boek & lunch (inschrijving verplicht)

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify