Newfunds

Nieuws

03 september 2018 door Newfunds

Newfunds organiseert seminars over trends en ontwikkelingen in fondsenwerving

Newfunds organiseert samen met haar partners op dinsdag 16 oktober in Zwolle en donderdag 18 oktober in Gouda, seminars over trends en ontwikkelingen in fondsenwerving.

De nieuwe generatie donateurs geeft op een andere manier. De donateur steunt liever eenmalig, projectmatig of sponsort een vriend of vriendin met een actie. Fondsenwerving vraagt om een nieuwe aanpak. Martin Suithoff, adviseur Newrise, zegt: “De doelgroep wil meer betrokken worden bij het doel waar ze voor geven. Dit vraagt van organisaties dat ze concreet moeten worden en actiegericht moeten werven.”

Programma De seminars starten om 12.30 uur. Tijdens het seminar komen professionele sprekers aan het woord en delen we de laatste trends & ontwikkelingen in fondsenwerving. Ook kan men kiezen uit een aantal praktische workshops: ‘ Wat is de kracht van data-analyse?’ ‘Google Ads voor Non-profits: Succes Granted’ en ‘De veranderende rol van CRM bij fondsenwerving’ De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel om 17.00 uur. Aanmelden kan via deze website.

Newfunds Newfunds biedt een betaalbare en concrete online toolkit voor kleine tot middelgrote non-profitorganisaties. Het bestaat uit een unieke samenwerking tussen meerdere organisaties; Newrise, FundFactory, Matthat Software, ProjectConnect, Buckaroo, Grantiou, G Consultancy. Door de combinatie van specifieke oplossingen: een actieplatform met geïntegreerde donateursdatabase, krijgt men real-time inzicht in de online fondsenwerving en kunnen organisaties efficiënt te werk gaan. Gebruikers van Newfunds worden bovendien onderdeel van een netwerk met andere professionals uit het vakgebied. Deelnemers van het concept denken actief mee over verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify