Trinity

Nieuws

03 september 2018 door Trinity

Trinity tourt vanaf deze maand zeven keer door Nederland

Het is een bijzonder en spannend jaar voor de mannen van Trinity. Met het verhaal van hun nieuwe album “The In Between” trekken ze langs vele grote Europese festivals. De tour wordt gepast afgesloten met 7 feestelijke concerten in Nederland.

Trinity frontman Elbert doet een boekje open over hun najaarstour: "We gaan touren met ons splinternieuwe, in Amerika geproduceerde, album ‘The In Between’. Alleen onze single ‘Alive Again’ staat nog maar op Spotify, maar wij nemen het fysieke album mee de weg en de büne op. Nieuw materiaal dus doorspekt met gouwe ouwe knallers. En dit keer nemen we extra power mee want Henk Doest doet mee op toetsen.

Het wordt een show vol verbinding en hemels feest, en echt een avondje uit. Quality time met onze following, anekdotes van onze ‘World Tour' van afgelopen jaar langs de Verenigde Staten, Zweden, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en achtergronden van ’The In Between’. Er is een half uur voorprogramma van Rogier Pelgrim, bekend van ‘De beste singer songwriter van Nederland’ OF Claas Jambor, een bevriende singer songwriter uit Duitsland en de VS die ons hielp ‘Ik wens jou’ te vertalen in het Duits."

Data en locaties:
21 september, Lelystad
28 september, Rotterdam
5 oktober, Amsterdam
6 oktober, Groningen
11 oktober, Middelburg
12 oktober, Amersfoort
19 oktober, Apeldoorn

Bekijk deze videoclip en klik hier voor meer informatie:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher