Gezin Andrew Stoecklein

Nieuws

31 augustus 2018 door Jeffrey Schipper

Kerk wil $ 500.000 ophalen na zelfdoding voorganger Andrew

De Inland Hills Church in Chino, Californië, streeft ernaar om 500.000 dollar bijeen te brengen voor de weduwe en zonen van Andrew Stoecklein, schrijft The Christian Post. De voorganger van deze kerk stapte afgelopen weekend op 30-jarige leeftijd uit het leven.

Veel mensen hebben laten weten dat ze het gezin van Andrew willen steunen. Vrienden, familie en kerkleden zijn de actie #careforkayla gestart (Kayla is de vrouw van Andrew, red.). De campagneopbrengst is bedoeld om het onderwijs van haar zoons te betalen en Kayla meer financiële zekerheid te geven in deze hele moeilijke periode. In minder dan 24 uur is inmiddels al ruim 70.000 dollar opgehaald.

In een verklaring laat zijn familie weten: "Andrew heeft zich in de periode voor zijn overlijden dapper uitgesproken over zijn gezondheidssituatie en besprak een ziekte (depressie, red.) die in het openbaar en in de wereldwijde kerk nauwelijks wordt besproken. Kayla is vastbesloten om zijn missie voort te zetten."

Al maanden kampte Andrew met paniekaanvallen en depressie. Een paar jaar geleden overleed zijn vader aan leukemie en moest het gezin dit jaar halsoverkop hun huis verkopen omdat een stalker aan de deur stond met kwade bedoelingen. Andrew nam geen rust. Hij ging maar door met alle gevolgen van dien.

Kayla liet na dit heftige nieuws een indrukwekkende boodschap achter: “Gisteravond blies de liefde van mijn leven, de vader van mijn kinderen en de voorganger van onze ongelooflijke kerk zijn laatste adem en ging naar Jezus toe. Het was niet het wonder waar ik op hoopte, maar hij is nu in de hemel met zijn vader, vrij van pijn, vrij van depressie en angst.”

Wil je een geldbedrag doneren om dit gezin te ondersteunen? Klik dan hier!

Lees ook: 30-jarige voorganger stapt na zwaar gevecht met depressie uit het leven.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher