moslims
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

29 augustus 2018 door Jeffrey Schipper

Christelijke schrijver: Bescherm christelijke cultuur tegen invloed islam

"In het verleden hebben tal van mohammedaanse vorsten uit naam van de islam christenvolken zwaar bestreden. In bepaalde gebieden zijn de christenen momenteel zo goed als uitgeroeid," maakt H. C. Boon-Sloof duidelijk in het Reformatorisch Dagblad. De auteur pleit voor het beschermen van de christelijke cultuur tegen islamitische invloeden.

Hij onderstreept dat het onze Bijbelse plicht is om de naaste die op onze weg komt te helpen. "Maar aan de andere kant hebben we ook de plicht om te waken voor de Bijbelse normen en waarden en het leven uit het geloof." Boon merkt op dat steeds meer moslims ons land binnenkomen. Gelet op toenemende terreuractiviteiten van radicale moslimgroeperingen vindt hij de angst terecht.

"Moslims die Christus zijn gaan volgen, worden bedreigd, vaak door extreem geweld en de dood, door hun eigen bloedverwanten of anderen in hun gemeenschap." De laatste jaren is duidelijk geworden dat dit ook plaatsvindt in Duitsland en ons eigen Nederland.

"We hebben als schepselen van God allemaal, Nederlander of niet, de plicht om te buigen onder de wetten die God ons geeft," voegt de auteur toe in zijn commentaar. "We moeten Hem allen leren kennen en dienen. We hebben ook de plicht om onze eigen christelijke, Nederlandse cultuur te beschermen." Hij wijst op het zendingsbevel uit Mattheüs 28: 'Gaat dan henen, onderwijst al de volken (...), lerende hen onderhouden alles, wat Ik u geboden heb.'

"De Arabieren zijn nakomelingen van Ismaël. Voor hen kreeg Abram ook een belofte. Maar via de lijn van Izak wil God de wereld met Zich verzoenen. Satan werkt dat plan tegen via de lijn van Ismaël. Dat de islam een steeds grotere rol speelt op dit aardse strijdtoneel, hoeft ons dan ook niet te verbazen. Satan weet dat de tijd kort is!"

Lees hier het volledige commentaar van H. C. Boon-Sloof.

Reacties

J
Ik lees de openingszin:

In het --- VERLEDEN (?????????????)--- hebben tal van mohammedaanse vorsten uit naam van de islam christenvolken zwaar bestreden."Het is een GOTZPE als ook maar iemand durft te suggereren, dat

anna 2018 de "ideologie van de WREEDE" hier NIET meer mee bezig is!!!

Dit is nog STEEDS het LEITMOTIV van AL hun handelen op het wereldtoneel.Het emigratiebeleid van de Moslimbroederschap is er JUIST op GERICHT om hun aanhangers naar alle landen te laten gaan om daar vaste grond onder de voeten te krijgen.

J
Heb je vaste grond gaat fase 1 van de "onderwerpingsopdracht en uiteindelijke DOEL" in werking.

Ruimte Creeren.

Men haalt dan altijd de "Mekka-sura's" aan. (Dit zijn de hoofdstukken waar geen directe oproep wordt gedaan om de andersdenkenden te vermoorden!!)

bv. Sura 109: jij hebt jouw religie en ik heb de mijne!

Met de strikte opdracht:

Sura 3:23 Neem als gelovige geen Jood of Christen tot VRIEND, anders wordt je net als zij.

Het advies om met anderen om te gaan:

"Lach in hun gezicht, maar vervloek ze in je hart!"

NEDERLAND 2018
Toon meer antwoorden (9)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.