Discipelschap

Nieuws

29 augustus 2018 door Dick van den Bos

Discipelschap in 20 weken op de Wittenberg in Zeist

In oktober gaat op de Wittenberg in Zeist opnieuw de cursus ‘Discipelschap in 20 Weken’ van start. D20 is een korte cursus die als doel heeft om deelnemers te leren leven als leerling van Jezus. In 20 avonden en 2 weekenden leren cursisten om de goede boodschap van Gods Koninkrijk uit te leven in hun eigen leven en hun eigen omgeving.

Veel christenen voelen zich alleen staan in hun geloof, ze verlangen naar meer, maar weten niet zo goed vorm te geven aan hun roeping. Deze cursus - met een sterk vormend karakter - bestaat uit zes pijlers: met God leven, inspirerende en stevige Bijbelse verdieping, het ontwikkelen van een missionaire levensstijl, persoonlijke en geestelijke ontwikkeling, het vormen van een leergemeenschap en coaching van het groepsproces.

De avonden worden geleid door een professionele host/coach om het eigen leerproces te begeleiden. Elke cursusavond begint met een gezamenlijke maaltijd op de Wittenberg in Zeist. De ervaren docenten komen uit de breedte van christelijk Nederland. De cursus start half oktober en op woensdag 5 en woensdag 26 september zijn er speciale introductieavonden voor geïnteresseerden. Voor alle informatie: www.dewittenberg.nl/d20

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify