Supermarkt

Mooi

27 augustus 2018 door Dick van den Bos

Todd White bidt voor mensen in de supermarkt en het resultaat is bijzonder

In deze video zien we evangelist Todd White in een lokale supermarkt. Hij vertelt mensen dat Jezus van hen houdt - en hij bidt ook voor mensen in de winkel. Het is bijzonder om te zien hoe de Heilige Geest werkt door zijn leven.

"God houdt ervan om te zien dat de vijand nederlagen leidt. Hij wacht op geestvervulde gelovigen die volledig gevuld zijn door de waarheid. Zij die weten dat ze gekocht zijn door het bloed van Jezus en staan voor rechtvaardigheid, heiligheid, integriteit en puurheid."

In de video zien we White bidden voor een man die meerdere keren zelfmoord probeerde te plegen. Hij verloor alle hoop in zijn leven. Todd White: "Je kunt jezelf niet van het leven beroven, man. Je leven is het waard om te leven." De man begint hard te huilen. "Weet je waarom je niet kan stoppen met huilen? Omdat God van je houdt, bro."

White gaf de man ook geld, omdat hij dakloos is.

Bekijk hier de video:

Reacties

Heel mooi om te zien maar kan iemand mij vertellen wat je nou moet/kan geloven als er over Bethel-church o.a. Bill Johnson, Todd White en anderen wordt geschreven dat ze een verkeerd evangelie leren!? Hoe kan dat nou als ik dit zie? Ik ben pas 5 jaar christen maar veel dingen (online) vind ik verwarrend.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher