Nieuws

24 augustus 2018 door LCJ

LCJ-Jeugdappel over armoede en rijkdom: Verlangen naar rijkdom

Het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) van de Christelijke Gereformeerde Kerken organiseert D.V. zaterdag 13 oktober 2018 het jaarlijkse Jeugdappel voor jongeren vanaf 16 jaar. Dit jaar staat het thema ‘Verlangen naar rijkdom’ centraal.

We zijn in Nederland heel rijk en enerzijds is rijkdom een geschenk. Tegelijkertijd waarschuwt de Bijbel ervoor dat bezitten kan ontaarden in bezeten worden. En dat het hebben van bezit een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Hoe ga jij om met geld en rijkdom? De Heere Jezus, Zoon van God, is arm geworden om zondaren rijk te maken. Wat betekent dat? Wat houdt geestelijke rijkdom in?

Tijdens het Jeugdappel +16 willen we op deze vragen ingaan. Dhr. Ed van Hell, directeur van stichting Ontmoeting, houdt ‘s middags een lezing met als titel ‘Genieten van goed’. 's Avonds spreekt ds. A. D. Fokkema over het thema ‘Gezegend door God’.

Op deze website is binnenkort een video te zien om in de sfeer van het thema en de dag te komen.

Adres: gebouw LEG, Kruisweg 55, 1436 CA, Aalsmeerderbrug

Inloop: 15:00 uur. Start middagprogramma: 15.30 uur. Start avondprogramma: 19.00 uur. Van 17.30 uur tot 19.00 uur is er een gratis warme maaltijd.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify