Jeremiah Thomas

Nieuws

23 augustus 2018 door Dirk van Genderen | Life Site News

Jeremiah (16) is ernstig ziek: "De tijd die ik nog krijg, geef ik aan God"

In maart van dit jaar kreeg Jeremiah Thomas (16) de diagnose botkanker. Een klein jaar eerder was hij gedoopt. Hoe jong hij nog was, hij was al een jeugdprediker. Ook getuigde hij van Christus bij abortusklinieken.

Toen hij de diagnose vernam, ging direct door hem heen dat hij geen prediker zou kunnen worden. Toch wil hij het Evangelie doorgeven zolang hij dat kan, ook vanuit zijn rolstoel. "Ik weet niet hoeveel tijd ik nog krijg op deze aarde, maar de tijd die ik nog ontvang, wil ik geven voor mijn God en voor deze generatie."

Jeremiah vergelijkt de tieners van vandaag met de verloren zoon, die ver van de Vader weg leven, maar God wacht op hen. "Als je lijdt aan een depressie, weet dat er hoop is in Jezus Christus. Als je abortus of zelfmoord overweegt, weet dat er overvloedig leven te vinden is in Christus. Abortus is een gruwel, verandert moeders in moordenaars." Zijn oproep is helder: ‘Sta op tegen abortus!’

Hij ondervindt ook veel weerstand, van mensen die hem bespotten en alle slechts toewensen. "Het voelt goed om gehaat te worden om Christus’ wil," reageert hij. "God geeft genade om die mensen te vergeven."

Dit bericht verscheen via Life Site News in de nieuwsbrief van Dirk van Genderen.

Reacties

J
Power!!

Ik bid dat JEZUS Jeremiah geneest.

We hebben deze jonge broeder zo nodig om een dam op te werpen tegen de verwereldlijking van de Christenen. Om verloren zonen terug te brengen bij de Vader!

REAGEER
L


Waarom zou je dat bidden.

Misschien heeft Jeremiah z n leven al geleefd voor de Heer!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify