Joel Osteen

Nieuws

22 augustus 2018 door Redactie

Gigantische doopdienst van Joel Osteen trekt bezoekers uit de hele wereld

Voorganger Joel Osteen van de megakerk Lakewood Church heeft onlangs een grote doopdienst gehouden. Honderden mensen wilden zich door Osteen laten dopen en zijn naar de kerk in de Amerikaanse stad Houston afgereisd.

Bijna 700 mensen lieten zich dopen. Meer dan 500.000 mensen hebben de doopdienst via Facebook Live gekeken. Dat meldt The Christian Post. Op de video zien we Osteen samen met andere vrijwilligers in een groot zwembad.

“Het is het eerste gebod van de Heer Jezus”, zei Osteen in de livestream voordat de dienst begon. Bij Lakewood Church is er iedere zaterdagavond na de dienst de mogelijkheid om je te laten dopen, maar slechts twee keer per jaar zijn er grote doopdiensten, zoals deze. 

Naast mensen uit Texas zelf, waren er mensen uit New York, Los Angeles en Chicago naar Houston afgereisd. Ook waren er mensen uit China, Venezuela en Duitsland speciaal naar het evenement gekomen.

Reacties

J
Ik ben jaren terug al volwassen gedoopt, maar zo niet liet ik het toch zeker never nooit niet doen door Joel Osteen. Hoewel zijn mega kerk wellicht bewondering opwekt, is zijn "evangelie" er een uit de categorie waar de apostel Paulus ons voor waarschuwt.
A
En welk "evangelie" brengt J. Osteen?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify