Helena Maria

Nieuws

21 augustus 2018 door Helena Maria

Helena Maria geeft theaterconcert in Ede: kracht en kwetsbaarheid

Helena Maria debuteerde op 1 mei met haar album ‘All by grace’. Haar cd werd zó goed ontvangen dat de zangeres een avondvullend concert geeft in theater Cultura in Ede. Op 6 september kunnen liefhebbers genieten van een avond waarop Helena Maria – via muziek en gesproken woord – haar verhaal vertelt en laat zien dat in kwetsbaarheid ook kracht schuilt.

Verhalen
Tijdens het concert vertelt Helena Maria al zingend en pratend verhalen. Het belooft een avond vol contrasten te worden, waarbij er ruimte is voor de mooie en pijnlijke dingen in het leven. Helena Maria laat ook de route in haar eigen leven zien, waarbij de keuze om te geloven in Gods onvoorwaardelijke liefde een belangrijke omslag was. Die liefde bleek de bron van al het mooie in het leven en een rustplaats als dingen misgaan. Helena Maria ziet het als haar missie om mensen te vertellen dat kwetsbaarheid geen zwakte is, maar een voorwaarde om je te kunnen verbinden met jezelf, de ander en met God.

Muzikale contrasten
Niet alleen in haar verhalen komen contrasten voor, ook muzikaal zorgt Helena Maria voor tegenstellingen waarbij de intimiteit van een theaterzaal de perfecte setting is om kleine, zachte liedjes te kunnen afwisselen met meer krachtige arrangementen. Ondersteund door muzikanten neemt ze de gasten mee in haar eigen liedjes én een aantal covers.

Het concert vindt plaats op donderdag 6 september vanaf 20:00 uur (19:30 uur inloop) in de grote theaterzaal in Cultura in Ede. Klik hier voor meer informatie over Helena Maria en kaartjes voor het concert.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify