Brian Houston

Nieuws

21 augustus 2018 door Redactie

Brian Houston heeft een boodschap voor je: 'Leef je leven niet als competitie'

Brian Houston is één van de meest invloedrijke voorgangers ter wereld. Hij heeft een belangrijke boodschap voor je. “Vergelijken is lelijk. Niemand wint als je leven een competitie is.” Dat zegt de Australische voorganger van Hillsong Church in Relevant Magazine.

“Er zal altijd wel iemand zijn die er iets beter uit ziet, een beetje slimmer is, een beetje meer begaafd is of getalenteerder is dan jij. Jezelf vergelijken met anderen is een gevaarlijke weg om te bewandelen. Ik denk dat de duivel graag wil dat we voor die weg kiezen. Maar dat is een keuze. Het is ook een keuze om ons te realiseren dat God een doel heeft voor onze levens”, aldus Houston, die onlangs zijn boek ‘There Is More’ uitbracht. 

“Ik wil mijn eigen race rennen en ik wil comfortabel zijn in mijn eigen lichaam. Ik wil de persoon worden die God wil dat ik ben. Ik weet dat Hij meer voor mij heeft en ik zal vooruitgaan om die ‘meer’ te omarmen.”

Christenen hebben “goddelijk vertrouwen” nodig, volgens Houston. “Je moet zelfvertrouwen hebben dat God God is. Hij houdt van je en Hij heeft je geroepen. Hij heeft een plan en een doel voor jouw leven. Als je met deze zekerheden je leven leeft, is het onvermijdelijk dat je vooruitgaat naar het ‘meer’ dat God voor je heeft."

"Onderschat God niet,” aldus Houston.

Lees ook het CIP-interview met Brian Houston over zijn nieuwe boek 'There Is More':
- De drie levenslessen van Brian Houston

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify