Kenneth Copeland

Nieuws

20 augustus 2018 door Rik Bokelman

Tele-evangelist Kenneth Copeland legt privéjet de handen op om het te genezen van corrosie

De bekende evangelist Kenneth Copeland heeft wel iets heel opmerkelijks gedaan, zo vertelde hij in zijn preek 'Faith for Healing Comes by Hearing'. De steenrijke Texaanse prediker vertelde recent dat hij een privéjet de handen had opgelegd, om het zo te genezen van corrosie. 

Op het oudere vliegtuig, onderdeel van zijn vloot aan privévliegtuigen, was corrossie aangetroffen. En dat kan een vliegtuig niet hebben.  

Kenneth besloot daarop te gaan bidden voor het vliegtuig. Het moest en zou genezen worden, in Jezus' Naam! 

"Ik was ervoor aan het bidden," zo vertelde Copeland. "En opeens zei de Heer duidelijk tegen me: 'Leg je handen erop. Ik zal het genezen." 

Zo gezegd, zo gedaan. 

Kenneth ging naar het vliegtuig, liep erop af en legde het de handen erop. 

"De Heer zei tegen me: 'Kenneth.. corrossie komt van de vloek.' Hij zei tegen me: 'Ik heb toch dit vliegtuig aan je gegeven, toch?' 

"Ik heb het vliegtuig overal de handen opgelegd. En dat kostte een tijdje." 

Hij commandeerde dat de corrosie moest wijken in de naam van Jezus. Nadat hij klaar was met bidden werd het vliegtuig enkele weken of dagen later gecontroleerd op corrosie, door het nemen van foto's met behulp van röntgenstraling. 

Slechts een klein beetje corrosie zou nog maar te vinden zijn geweest op het vliegtuig. 

Toen Copeland ook daar voor ging bidden, sprak God volgens hemzelf opnieuw heel duidelijk. "Ik wil je eraan herinneren dat die X-rays misschien wel niet klopten."

Copeland vliegt zelf momenteel in een nieuwe toestel. Met behulp van gulle christelijke gevers heeft hij recent dit vliegtuig aangeschaft, met een prijskaartje van 2.500.000 euro: 

Reacties

H
Deze mensen maken van Jezus een heidense god. Een soort wonderdokter. Veel heidendom dat in het christendom is geslopen, komt uit het Griekse heidendom. Maar waar deze vorm van heidendom vandaan komt, weet ik niet. Van de Indianen?

Overigens zijn deze vliegtuigen kennelijk voor elke prijs te koop. Deze Gulfstream heeft nieuw 2,5 miljoen gekost. Enige maanden geleden verscheen hier een andere voorganger die vijftig of vijf en vijftig miljoen dollar voor een zelfde soort vliegtuig nodig had. Vreemd.
REAGEER
J
Opsluiten die idioot. En de sleutel weggooien.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher