Barack Obama

Nieuws

17 augustus 2018 door Jeffrey Schipper

Barack Obama na overleden Aretha Franklin: "Ze was gezegend met een goddelijke glimp"

De Amerikaanse soulzangeres Aretha Franklin is donderdag op 76-jarige leeftijd overleden. 'The Queen of Soul' leed sinds 2010 aan kanker. "Ze was gezegend met een goddelijke glimp," laat Barack Obama, voormalig president van de Verenigde Staten, weten via Facebook.

In zijn Facebookpost prijst de voorganger van Donald Trump "de ongeëvenaarde muzikaliteit" van Franklin. "In haar stem konden we onze Amerikaanse geschiedenis voelen - onze kracht en onze pijn, ons duisternis en licht, onze zoektocht naar verlossing en ons zwaarbevochten respect. Ze droeg bij aan meer verbondenheid, hoop en menselijkheid. En soms hielp ze door haar dans ons om even alles te vergeten."

Obama voegt toe dat Franklin nu mogelijk op een betere plek is. "Maar de gave van haar muziek zal ons blijven inspireren. Moge The Queen of Soul nu rusten in eeuwige vrede. Michelle en ik bidden voor haar familie en al degenen die door haar liederen zijn geraakt."

Reacties

H
Citaat Barack Hoessein Obama tijdens zijn speech (4 juni 2009) in Caïro:"En ik beschouw het als een onderdeel van mijn verantwoordelijkheid, als president van de Verenigde Staten, te vechten tegen de negatieve beeldvorming van de islam, waar zich dat ook maar voordoet."

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify