Paula Schot
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 augustus 2018 door Jeffrey Schipper

Paula Schot: "Amsterdam is geen sekspretpark"

"Door prostitutie in Nederland toe te staan houden we mensenhandel over de grens in stand. Amsterdam is geen sekspretpark," zegt Paula Schot. De Amsterdamse SGP-lijsttrekker was te gast in het radioprogramma 't Wordt nu Laat.

"Door het legaliseren van prostitutie houden we een enorme stroom van mensenhandel op gang," maakt Schot duidelijk. "Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er landen zijn die rekruteren voor Nederland. In landen als Bulgarije en Roemenië wordt naar ons land verwezen, omdat prostitutie hier legaal is. Maar wat zich op de achtergrond afspeelt is natuurlijk illegaal, want we mogen mensenhandel niet in stand houden. Dat is heel moeilijk onder controle te houden wanneer je prostitutie aan de voorkant legaliseert.

Het idee achter het legaliseren van prostitutie was dat het er een veilige plek zou komen om dit beroep uit te voeren, maar dat plan is mislukt."

Klik hier om het volledige radiofragment terug te luisteren.

Reacties

J
Toen ik in de zeventiger jaren in de USA was, werden mij de "wetenswaardigheden" van Holland toevertrouwd.

te weten:

- windmills, wooden shoes, tulips,

- Hans Brinker's finger in the dike;

- redlight district in Amsterdam.

Iedere Amerikaan, die de "Holland-tour" doet, wil het "red light district" gezien hebben.Met alle verdere doorgevoerde liberalisaties op drugs en homo gebied komt m.i. het internationale imago van Amsterdam dichter bij een "sekspretpark" dan Paula ons in dit artikel wil doen geloven!

MAAR: keep up the good fight.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.