Jeroen Snel

Nieuws

16 augustus 2018 door EenVandaag

Jeroen Snel wil een voorbeeld zijn voor homoseksuele christenen

De meeste mensen kennen Jeroen Snel als presentator van het EO-royaltyprogramma Blauw Bloed. In 2014 kwam Jeroen uit de kast en sindsdien wil een voorbeeld zijn voor homoseksuele christenen in Nederland. Dit vertelt hij in gesprek met EenVandaag.

Snel: "Ik hoop een voorbeeld te zijn voor christenen in Nederland die ook homoseksueel zijn en die daar moeite mee hebben om dat voor zichzelf te aanvaarden. Toen ik naar buiten trad als homoseksueel, heeft een aantal EO-leden hun lidmaatschap opgezegd, maar ik geloof dat we er inmiddels het tienvoudige qua leden voor hebben teruggekregen. De EO is allang geen omroep meer waar homoseksualiteit een dingetje is. Het is je eigen keuze binnen de EO."

De verslaggever onderstreept dat er binnen de EO ruimte blijft voor verschillende opvattingen. "Er zijn ongetwijfeld collega’s van me binnnen dit gebouw die daar moeite mee hebben en dan respecteer ik dat ook."

Foto: EO

Reacties

H
Hoezo voorbeeld...?
REAGEER
J
Na het interview twee keer gelezen te hebben, blijkt daar niet uit, of hij in een homo-relatie zit en dus homopraxie bedrijft!

Gods woord is over homopraxie extreem duidelijk NEGATIEF, afwijzend!

Waarom!

Aangezien het niet nadrukkelijk in Gods Woord vermeld staat, vindt de Heere het blijkbaar oninteressant dat wij Zijn redenen hiervoor kennen.

Hij is geen rekenschap aan mij verschuldigd!!!

Maar ik daarentegen ----- wel aan HEM!

Voor mij is het voldoende dat God het zo ondubbelzinnig afwijst.

Dus ik accepteer homopraxie NOOIT!

J
Er moet een overduidelijke reden zijn, dat God homo-praxie zo PERTINENT afwijst!De eerste man [Adam] realiseerde zich: "... voor den mens vond hij geen hulpe, die als tegen hem over ware."DUS "... bouwde [de Heere God] de ribbe, die Hij van Adam genomen had, tot een vrouw, en Hij bracht haar tot Adam."Homo-praxie is dus niet alleen een pertinente afwijzing van het "grote geschenk" van onze schepper!

Maar daarnaast:

ook nog de openlijke proclamatie, dat je een intieme relatie wenst aan te gaan met "JEZELF".

Afgoderij ten top!

Toon meer antwoorden (8)
Toon meer reacties (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify